מארק טוב-קורוטקין

שף

שף בעל ניסיון רב בארועים בארץ ובעולם, יועץ קולינארי למסעדות בארץ ובחו"ל, מנהל סדנאות במגוון רחב של נושאים.

את השכלתו הקולינארית רכש במשך 15 שנים במגוון קורסים והשתלמויות מקצועיות, ובמסעדות המובילות בארץ, ומחוצה לה וביניהן רושפלד, הרברט סמואל, רפאל, חדר אוכל, ו- Craco-Milano (בעלת שני כוכבים מישלין).
בשנת 2005 זכה במקום הראשון בתחרות שפים היוקרתית "INTERCHEF"

לאורך הקריירה המקצועית שלו כיהן מארק טוב-קורוטקין בתפקידים ניהוליים לצידם של שפים ידועים כמו יונתן רושפלד, רפי כהן, מנה שטרום, רובי פורטנוי, עומר מילר וד"ר סרחיו ברוידו - ממוחה לבישול מלקולרי.